Loading...

Para-Atletik

Kom til Paralympic Day lørdag 8. oktober og prøv de forskellige handicapidrætsgrene

11. september 2016 · Henriette Leth Nielsen

Børn, unge og voksne med fysisk eller psykisk handicap inviteres til den årlige Paralympic Day i Vejen 8. oktober. Gratis adgang for alle.

Lørdag 8. oktober 2016 afholder Parasport Danmark og Sahva den årlige Paralympic Day – en dag, hvor alle interesserede kan komme og prøve forskellige handicapidrætsgrene.

Arrangementet er i år delt op i to – et program målrettet børn og unge, og sideløbende et program målrettet voksne, der gerne vil se, hvor langt deres talent rækker.

Paralympic Day foregår lørdag 8. oktober i Vejen Idrætscenter, og det er gratis at deltage. Målgruppen er børn, unge og voksne med fysiske handicap og synshandicap. Vi håber, at alle vil være med til at sprede budskabet. De Paralympiske Lege i Rio er også med til at få endnu flere danskere i målgruppen til at få øjnene op for, hvor mange muligheder der er for at være fysisk aktiv. I år er der ikke færre end syv atleter med til PL i Rio.

Læs mere om Paralympic Day her.

Tilmelding til Paralympic Day her.

For yderligere information om Paralympic Day samt bestilling af plakater og invitationsfoldere, kontakt venligst nedenstående:

  • Breddekonsulent Anette Svejstrup, tlf. 20 99 03 44 eller mail asv@dhif.dk
  • Projektmedarbejder Anne-Dorte Andersen, tlf. 21 34 44 24 eller mail ada@dhif.dk
  • Udviklingskonsulent Peter Kock Hansen, tlf. 20 32 14 18 eller mail pkh@dhif.dk

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund