Foto fra Nordiske Mesterskaber Cross Country tidligere på måneden i Holland hvor Anna Møller vandt guld. Nu vandt hun i Holland ved Warandeloop. Foto: DECA Text&Bild.

CROSS COUNTRY

Anna Møller vandt Warandeloop Cross Country løb i Holland

24. november 2019 · Christian Jørn

Forhåndsfavoritten, Anna Emilie Møller, vandt i dag det internationale crossløb, Warandeloop, i Holland. Det gjorde hun i samme by, Tilburg, som hun sidste december vandt EM Cross Country i U23 klassen.

Flere danskere har over årene deltaget i det hollandske løb, Warandeloop. Typisk deltager flest i den nationale Cross Nationals serie herhjemme i Danmark, men enkelte i eliten tager til internationale crossløb også. Her er Warandeloop et eftertragtet sted at tage hen for at få habil konkurrence på cross scenen. Det gjorde Anna Emilie Møller samt andre danskere i år.

Anna Emilie Møller endte med at vinde Warandeloop som den favorit hun var. Næste crossløb er efter planen EM Cross Country den 8. december, hvor hun sammen med Thijs Nijhuis og Sophie Søefeldt allerede er forhåndsudtaget.

RESULTATER KVINDER WARANDELOOP

• 1. Anna Emilie Møller. 26.48 min.
  • 2. Valeriya Zhandarova. 27.19 min.
  • 3. Samrawit Mengsteab. 27.35 min.

Thijs Nijhuis blev ved samme løb nr. 19 hos herrerne. På den korte distance blev Line K. Szhulz nr. 11 og Nick Jensen blev nr. 6.

Her samme dag som Warandeloop var der også Cross Nationals 2. runde i Aarhus. De resultater kan ses her.