Loading...

Fra Universiaden 2019. Her Benjamin Gabrielsen i længdespring. Foto: Bjørn Nyholm.

UNIVERSIADEN

Tilmeldingen til World University Games 2022 (Universiaden) nærmer sig

28. januar 2022 · Christian Jørn

2022 udgaven af World University Games er i Chengdu, Kina. I 2019 var et historisk stort hold med, og med det niveau der vises af danske atletikudøvere i disse år er det meget muligt, at vi også i år ser et stort hold. For interesserede er der nedenfor angivet vigtige frister man skal overholde for at kunne komme med, navnlig den første frist for betaling her den 1. marts.

World University Games er en international konkurrence i flere sportsgrene for studerende. Det omtales nogle gange som en mini-olympiade kun for studerende. Flere der har været med omtaler det som en meget mindeværdig tur, både sportsligt og socialt. Man knytter bånd på tværs af sportsgrene og universiteter når studerende fra hele landet samles og bliver en del af den danske delegation.

Det er et krav for deltagelse, at man i en given periode har gået eller stadig går på en videregående uddannelse. Deltagere skal helt konkret under World University Games 2022 være indskrevet på en videregående uddannelse eller have afsluttet denne indenfor de seneste to år af afholdelsen af World University Games. Derudover er det nogle kvalifikationskrav der skal opfyldes - de kan ses her.

 

FRIST FOR AT VISE INTERESSE ER 1. MARTS 2022

Der er en speciel tilmeldingsprocedure, som interesserede skal være opmærksomme på. Man skal først vise interesse samt indbetale 1. rate af tilmeldingsgebyret her senest den 1. marts 2022. Senest 1. marts 2022 overføres første rate 5.000 kr. til kontonummer reg.nr.: 6180 og kontonr.: 0011685811 eller på mobilepay til delegationsleder Jens Bundgaard (tlf. 60753697). 

Senere vil holdet så blive udtaget ud fra gældende kriterier, og for dem der har betalt den 1. rate men ikke kommer med gælder, at betalingen er 100 % refunderbar, så hvis man finder ud af, at man ikke vil med alligevel, bliver skadet inden eller ikke udtages den 26. maj 2022, så får man de 5.000 kr. tilbage.

Samtidig med betaling bedes man kontakte holdleder, Andreas Jeppesen, (andjeppesen@hotmail.com / tlf. +45 60 55 75 07) og tilkendegive sin interesse. Andreas kan også svare på spørgsmål måtte man have dette.

© Copyright Dansk Atletik Forbund