Loading...

JOBOPSLAG

Jobopslag: Gentofte Idræts Klub søger nye trænere

02. maj 2022 · Christian Jørn

/ Dette er et jobopslag gengivet fra Gentofte Idræts Klub

 

Hvem er GIK Atletik?

GIK Atletik har hen over de sidste par år været inde i en massiv udvikling, startende med nye visioner og strategier. Det har båret frugt, og vi har på to år øget medlemstallet fra 65 til 146. Med sådan en udvikling, følger også behovet for et større trænerteam, og måske har du lyst til at være en del af vores team og vores klub.

Uddrag fra GIKs vision

GIK Atletik skal være blandt de prioriterede sportsgrene i Gentofte Kommune, og en aktiv deltager i kommunens borgeres idrætsliv. Vi skal være blandt de mest nyskabende og tidssvarende foreninger under Dansk Atletik. Vi vil være en af Dansk Atletiks største klubber (målt på medlemmer). Vi vil vise hvor fantastisk rummelig atletikken er, med alle sine forskellige discipliner, hvor hvert barn og ung kan finde det de er gode til, deres eget rum”, samtidig med at de er en del af det store fællesskab som klubben er.”

Hvem er du?

De trænere vi søger til vores klub, er personer som udstråler en stor energi, og som elsker at arbejde med mennesker, kan både være børn, unge og/eller voksne.

Du er en træner der sætter personen bag atleten først. Du har fokus på det gode træningsmiljø, hvor der skal være plads til flere typer, både dem med høje ambitioner, og dem som er her fordi, at det er en sjov og social måde at holde sig i form på.

Du har lysten og energien til at bidrage til den gode udvikling i GIK, en udvikling som lige nu går rigtig hurtigt. Derfor er du en person som gerne selv tager initiativ, både til den generelle udvikling, men også i forhold til sociale arrangementer. Vi har også brug for at du stiller op til stævner (weekender som kan aftales), som vejleder og støtte, til vores atleter.

Foreningsidrætten, og alt det gode den repræsenterer, skal have en speciel plads i dit hjerte, og du skal være frisk på at møde op i alt slags vind og vejr!

Vi søger flere typer af trænere, og du skal kunne du se dig selv i en eller flere af af følgende:

  • Du har forstand på løb (mellemdistance og langdistance) og dertilhørende styrketræning. o Hererderbådemulighedfor14-17-årigeogvoksne
  • Du har erfaring med især det tekniske i henholdsvis længdespring og trespring
  • Du har erfaring med atletikkens kastediscipliner, her er det især kugle, diskos og evt. hammerkast
  • Du har erfaring med sprint el. hækkeløb (lige nu har vi en træner til begge, og kunne tænke os et supplement).
  • Du har erfaring med funktionel styrke, og kan varetage eksempelvis ”TrackFit”

Antal timer afhænger af kompetencer i forhold til ovenstående.

 

Hvad får du som træner i GIK?

Som træner i GIK, kan du forvente at blive en del af et fantastisk trænings- og klubmiljø. Vi har ambitioner om at være fælles på tværs af hele klubben, og derfor holder vi også trænerteams dage, hvor vi tager ud og hygger os sammen.

Derudover kan du forvente følgende:

  • Intern træneruddannelse
  • Mulighed for træneruddannelse via DAF, DIF og lign.
  • Trænertøj fra CRAFT
  • 120,- i timen (Hvis du er 18 år eller ældre)

 

Sådan søger du

Send din ansøgning (skriftligt eller video) + dit CV til vores cheftræner Mikkel Hansen på: mikkel@gentofte-atletik.dk. Herefter vil du høre fra os inden for en uge, hvis vi kan se et match, bliver næste step en samtale.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Mikkel på samme mail eller på tlf. 2921 0185.

/ Gentofte Idræts Klub

© Copyright Dansk Atletik Forbund