Loading...

Foto: DECA Text & Bild

VM U20

Atleter interesseret i VM U20 skal på Long List. Frist 6. juni.

30. maj 2022 · Christian Jørn

VM U20 afvikles den 1- 6. august i Columbia. Det er et krav, at man for at komme i betragtning til udtagelse skal være skrevet på en såkaldt ‘Long List’ god tid i forvejen for at kunne deltage. Frist for at sende dette er den 6. juni 2022.

Har jeres klub nogle atleter der sigter efter VM U20, allerede er kvalificeret til mesterskabet eller som er i nærheden af at kunne klare kvalifikationskrav, skal de på denne såkaldte 'Long List'. Klarer en atlet f.eks. kvalifikationskrav, men er atleten ikke på denne ‘Long List’ vil atleten ikke kunne komme i betragtning til at blive udtaget. Sådanne situationer skal vi undgå.

Derfor er det et krav for udtagelse, at atleterne og deres klubber senest den 6. juni har sendt meddelelse til, Carsten Bomme, pr. cb@dansk-atletik.dk, om at man har forhåbninger om at deltage i VM U20. Mailen skal samtidig indeholde nedenstående oplysninger.

For gentagelsens skyld: Man kan altså ikke komme i betragtning til en udtagelse, hvis ikke Carsten Bomme har modtaget informationen senest den 6. juni.

Informationer der skal sendes til cb@dansk-atletik.dk er følgende:

  • Fulde navn
  • Pasnummer
  • Udløbsdato på pas
  • Myndighed (kommune) hvor passet er lavet
  • Nationalitet

For at se mesterskabskravene til VM U20 henviser vi til denne side.

Har man spørgsmål til ovenstående kan man kontakte, Carsten Bomme, pr. cb@dansk-atletik.dk.

© Copyright Dansk Atletik Forbund