Loading...

Billede: PIRO/Pixabay

Uddannelse

Flere kurser samles til en kompetenceweekend

30. september 2022 · Katja Salivaara

Den første weekend i november inviterer dansk atletik til en kompetenceweekend i Odense. Weekenden indeholder fire forskellige kurser eller kursustarter:

Lørdag-søndag 5.-6. november:

  • Ungdomstrænerkursus 2
  • Ungdoms løbetrænerkursus
  • Opmålerkursus


Søndag 6. november:

  • Børnetrænerkursus


Ungdomstrænerkursus 2 henvender sig til klubtrænere, som arbejder med unge omkring 14-15 års alderen eller trænere som ønsker at opnå mere dybtgående disciplingruppespæcifik viden. Kurset omfatter 4 dage, og som afslutning på kurset laver kursisterne en teknisk analyse på deres egen atlet. Du kan læse mere om kursets indhold her.

Ungdomsløbetrænerkursus er et kursus for klubtrænere, der arbejder med unge løbeintresserede atleter i alderen omkring 12 til 15 år. Kurset afholdes over en weekend. Se nærmere kursusbeskrivelse her.

Opmålerkursus er til dig, som vil være med til at sikre, at ruten fx på landevej er lige præcis den længde den skal være. Efter kurset kan du opmåle dine egne eller eksisterende DAF-opmålte ruter, og dermed kvalitetssikre resultater på alle deltagere af danske (motions)løb.

Børnetrænerkursus er målrettet til trænere, som arbejder med børn i 6-9-års alderen eller er helt nye i sporten. Kurset kan også bruges som introduktion til atletik af fx lærere eller forældre. Du kan læse mere om kursets indhold her.


Tilmelding til alle ovenstående kurser åbner i Connect i uge 40. Desuden arbejes der på afvikling af Undgomstrænerkursus 1, som foreløbigt starter i weekenden 26.-27. november, samt flere forskellige typer dommerkurser, som starter nærmere stævnesæson. Børnetrænerkurser afholdes som regel baseret på bestilling. Er din klub interesseret i at lægge lokaler til, kan du læse mere om rammerne på kursets hjemmeside.

 

Kontakt:
Træneruddannelse: Søren Kirketofte (soren@dansk-atletik.dk / 26608511)
Dommeruddannelse (inkl. opmålerkursus): Katja Salivaara (katja@dansk-atletik.dk / 24457191)

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund