Loading...

ELITE

Kom til informationsmøder i januar om at kombinere uddannelse og træning

17. december 2022 · Christian Jørn

ESAA (Elite Sport Akademi Aarhus) og Team Copenhagen Eliteidrætsakademi inviterer i januar til informationsmøder omkring at kombinere uddannelse og træning.

Dansk Atletiks to Elitekraftcentre i Aarhus og København har samarbejder med hhv. Team Copenhagen og ESAA. Gennem dette samarbejde har dygtige udøvere mulighed for at få deres uddannelse tilpasset således, at der er større mulighed for at kombinere en uddannelse med træning. Begge steder formidles der blandt andet morgentræning to gange om ugen, hvor man får skemafri. Det er blot et af de tilbud, der er. Samarbejdet mellem organisationerne skaber mere fleksibilitet til dig som atlet. Der skabes også et talentmiljø, hvor man sammen med talentfulde atleter fra et væld af forskellige sportsgrene får et godt netværk og miljø at udvikle sig i som atlet.  

For at blive optaget på ordningen skal man igennem en ansøgningsproces. Forud for dette afholdes der for hvert af akademierne informationsmøder. Informationsmøderne er målrettet udøvere og deres forældre i forbindelse med optagelse på ungdomsuddannelse i 2023.

  • Team Copenhagen Eliteidrætsakademi: 10. januar 2023 kl. 17:30-19:00 i Grøndals Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 København NV. På mødet kan du høre Team Copenhagen og repræsentanter fra samarbejdsskolerne fortælle, hvilke muligheder der er i Team Copenhagen Eliteidrætsakademi for at kombinere ungdomsuddannelse i København med sport på højt niveau. Læs mere her. 
  • ESAA: 16. januar 2023 kl. 17.30-18.30 i Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. På møderne vil du få indblik i, hvordan morgentræning og hverdag udfolder sig i de enkelte sportsgrene og på de enkelte skoler. Læs mere her.

 

Deadline for ansøgninger

  • Team Copenhagen Eliteidrætsakademi: 22. januar 2023
  • ESAA: 27. januar 2023

 

Du kan finde mere information om mulighederne på de respektive hjemmesider:

© Copyright Dansk Atletik Forbund