Loading...

Motionsløb og gang

Bevæg dig for livet - Løb

27. maj 2015 · Senai

BDFL Facebook Profil Billede3Dansk Atletik Forbund har sammen med DGI samlet alt om motionsløb i en fælles vision. Læs meget mere her om Bevæg dig for livet - Løb, som visionen hedder.

Kort fortalt er DGI og DIF gået sammen om idrætshistoriens største og mest ambitiøse projekt, der skal få flere danskere til at bevæge sig.

100.000 flere løbere i 2025 Som del af denne vision er DGIs og Dansk Atletik Forbunds mål at få flere mennesker ud at løbe via projektet Bevæg dig for livet – Løb. Dette projekt har en målsætning om at få 100.000 flere løbere i 2025 samt 50.000 flere medlemmer i DGI’s og DAF’s foreninger i 2025.

Alt om motionsløb samlet på én hjemmeside På vores hjemmeside kan du læse meget mere om Bevæg dig for livet - Løb. På siden finder du som løber, gænger, forening og arrangør nyheder, information og tilbud inden for motionsløb og gang. Du finder også Danmarks Officielle Løbskalender, der rummer de bedste løb i Danmark, det vil sige løb hvor du som deltager er garanteret høj kvalitet, god service og at sikkerheden er i orden.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund