Loading...

Her ser du nogle af de mange forskellige udgaver af Danmarks tøj. Yderst til højre ses Knud og Karsten i noget af det tøj, som du kan købe hos champsport.

DanmarkTøj

til internationale mesterskaber for masters

12. februar 2016 · Jeppe Weinreich

Masters Komite har indgået aftale med det danske sportstøjfirma champsport.dk.

Hvis du som master skal deltage i et internationalt mesterskab SKAL du stille op i DanmarkTøj. Masters Komite har derfor indgået en leveringsaftale med det danske sportstøjfirma champsport.dk, hvor du med fordel kan købe dit danmarktøj. Ud over tøj kan du købe andet tilbehør - pt. mere end 20 produkter - alt med en pæn rabat.

Veteranudvalget ændrede navn i forbindelse med DAFs nye organisationsstruktur i 2015. Fremover hedder vi Masters Komité. Derfor har vi valgt, at du som påtryk på dit internationale DanmarksTøj og andet tilbehør kan få påtrykt DENMARK Masters Athletics og også dit eget navn.

Du behøver ikke at lave log in første gang du handler. Men 2. gang vil det være godt. Det går du oppe i den grå bjælke ude til højre og udfylder login punkterne.

Du vælger de varer du vil købe og lægger dem i indkøbskurven. Når du er færdig går du til kassen og udfylder alle kundeoplysninger. I rubrikken før navn m.m. skal du vælge at handle som masters. Leveringsadressen er vigtig - specielt, hvis den er en anden end din hjemmeadresse. Gå herefter til bekræft ordre, hvor du kan se hvad du har købt, og prisen i alt. For at få rabat skal du nu trykke på den tomme firekant til venstre for indløs kupon/gavekort. I firekanten skriver du koden. MA2670 og trykker enter. Så ændrer prisen sig med den fratrukne rabat. Afslut købet og betalingen.

Leveringstiden incl. tryk er ca. 7 dage.

Hvis det ikke fungerer, så kan du ringe til Jan Gram på 42449648.

Du kan altid med fordel gå ind på hjemmesiden: champsport.dk, - klik ind på DANMARK TØJ i øverste bjælke, og tryk på MASTERS ATHLETICS. Du kan også gå på opdagelse på hjemmesiden og se firmaets mange andre produkter.

 

Knud Høyer

MK formand

Men andre modeller kan også bruges. Du kan se det meget forskellige Danmarkstøj, der blev brugt til VM i Perth 2016 her

Singlet/top er hovedsaglig rød. Shorts er hovedsagligt røde eller sorte.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund