Nyheder 2014

Thijs Nijhuis viser EM-form

24. november 2014 · Christian Rath

Viborg-løberen blev søndag placeret som næstbedste U23-løber ved det traditionsrige Warandeloop i Tilburg, Holland.

Thijs Nijhuis viste søndag ved det klassiske crossløb Warandeloop i Tilburg (NED), at formen er på på plads her tre uger før EM Cross. Viborg-løberen kom ind på en fin 14. plads i tiden 31:25 min. for de ti kuperede kilometer og efterlod dermed et væsentlig bedre indtryk, end det var tilfældet ved NM Cross for nylig.

I den indlagte konkurrence for U23-løbere blev Thijs kun slået af Belgiens regerende europamester i klassen, Pieter Jan Hannes. Det kommende EM Cross i Bulgarien bliver Thijs’ sidste optræden i klassen, inden han efter nytår rykker op til seniorerne. Her sigter han på at klare kravet til EM-inde på 3000 meter.

”Jeg er meget glad for løbet i dag. Nu skal der bare trænes hårdt og klogt, inden jeg tager af sted til EM Cross,” skriver han på sin facebookside.

Warandeloop er med få afbrydelser blevet afholdt hvert år siden 1956. Bedste danske placering er Morten Munkholms 5. plads fra udgaven i 2010, hvor Maria Sig Møller ved samme lejlighed blev nr. 6 hos kvinderne.